Barion Pixel

Barion fizetés

Barion fizetés

Biztonságos fizetés a Barionnal

A Látogatható Magánkertek weboldalán a Barion fizetési megoldását alkalmazzuk.

Mi az a Barion?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházakban, mobil alkalmazásokban.

Vásároljon online egyszerűen és biztonságosan!

Hozzon létre Barion fiókot, mentse el biztonságosan a kártyáit és fizess egyszerűen az email címe használatával. Csak ki kell választania az egyik mentett kártyáját és pár kattintás a fizetés. A költéseit pedig egyszerűen követheti a Tranzakciós listában.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizessen kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyája számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő email címet.

A fizetéshez használhatja:

  • Visa vagy Electron bankkártyáját
  • Mastercard vagy Maestro bankkártyáját
  • Amex bankkártyáját

Fizessen bankkártya nélkül

A fizetéshez használhatja előre feltölt egyenlegét, amelyet banki átutalással és bankkártyával a tárcáján belül tud feltölteni, illetve amire ismerősei tudnak Önnek pénzt küldeni.

Fizessen egyszerűen Apple Pay vagy Google Pay-jel

Ha szeretne egyszerűen, biztonságosan és gyorsan fizetni, akkor bátran válassza az Apple Pay vagy Google Pay fizetési opciót. Használata egyszerű, hiszen annyit kell csak tennie, hogy a Barionos fizetési felületen kiválasztja az Ön által preferált fizetési módot, és a szokásos azonosítást követően az elmentett bankkártyájával máris tud fizetni.

Barion

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénzfogadás és -küldés ingyenes. Nincs havidíj sem.

Kövesse vásárlásait

A Barion alkalmazásokkal követheti vásárlásait, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlását, még azt is látja, mit vett. Barion egyenlegét is itt kezelheti, illetve pénzt küldhet vagy fogadhat.

Barion Web App Barion az App Store-ból Barion a Google Play-ről

Első a biztonság

A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizze, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adja meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngészője zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

Barion Web App

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

További információ és ingyenes regisztráció a Barion oldalán:

https://www.barion.com/hu/

Szőts Anna
Szőts Anna
Gyógymasszőr

+36 30 847 5378

8000 Székesfehérvár, Rozsnyói u. 9.

anna.szots97@gmail.com

acebook

Elérhetőségek

Szőts Anna Gyógymasszőr

8000 Székesfehérvár, Rozsnyói u. 9.

+36 30 847 5378

anna.szots97@gmail.com

acebook