Barion Pixel

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek

Az időpont lefoglalásával automatikusan elfogadod az alábbi feltételeket

Foglalás menete:

Időpont foglalás a Weboldalon keresztül történik. Az időpontfoglaló rendszerben a foglalás gombra kattintva elindul a foglalás. A szolgáltatások és szabad időpontok közül itt van lehetőség választani. Ezután a személyes adatok megadása szükséges (név, e-mail cím, telefonszám). A foglalás a szolgáltatás kifizetésével tehető érvényessé. Az adatok kitöltése után a  tovább/fizetés gombra lépve a rendszer automatikusan átirányít a fizetési felületre (Barion). Itt már csak a fizetést kell teljesíteni - név, bankkártya adatok és e-mail cím megadásával, vagy egyszerűbben az Apple pay vagy Google pay használatával. A fizetés teljesítése után a számla automatikusan kiküldésre kerül a megadott e-mail címre. Az időpont véglegesítéséről megerősítő e-mailt küldünk.

Online fizetés:

Fizetés Barionnal

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Vitarendezési fórum:

Az online vitarendezési platform felhasználható fogyasztói jogviták rendezéséhez. Ez egy interaktív, felhasználóbarát weboldal, amely az Európai Unió összes hivatalos nyelvén, térítésmentesen rendelkezésre áll és az alábbi linken érhető el: https://ec.europa.eu/odr/

Békéltető testület:

Fejér Megyei Békéltető Testület
Címe: 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.
Telefonszáma: (22) 510-310
Fax száma: (22) 510-312
Név: Kirst László
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elállási jog:

Az elállási és felmondási jog nem illeti meg minden esetben a fogyasztót. Bizonyos szolgáltatások és termékek esetében nincs elállási/felmondási jog.

Szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés:

Szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, a fogyasztó tudomásul veszi, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően nem gyakorolhatja felmondási jogát

Lemondási feltételek:

24 órán belüli lemondás esetén a masszázs díját nem áll módomban visszatéríteni.

Amennyiben a szolgáltatás időben kerül lemondásra, akkor új időpont egyeztetés telefonon lehetséges. A szolgáltatás előre fizetése esetén, amennyiben új időpontot nem kíván foglalni, a kifizetett összeg 2 napon belül visszatérítésre kerül. Lemondást minden esetben telefonon szükséges egyeztetni.

 

Szőts Anna
Szőts Anna
Gyógymasszőr

+36 30 847 5378

8000 Székesfehérvár, Rozsnyói u. 9.

anna.szots97@gmail.com

acebook

Elérhetőségek

Szőts Anna Gyógymasszőr

8000 Székesfehérvár, Rozsnyói u. 9.

+36 30 847 5378

anna.szots97@gmail.com

acebook